Utriggere

Wee Marines nykonstruerte utriggerne er bygget i varmgalvanisert stål og satt sammen i en solid og robust dobbeltrørkonstruksjon. Gangbanen kan leveres med gitterrist i stål eller med praktisk fiberkomposittdekk med antiskliriller.

Våre gangbare utriggere er testet til 7,2 tonn/meter sidebelastning uten varige deformasjon .Se test under filmer
Testen sidebelaster utrigger med 1,25 tonn på 6 meter radius.da bøyes utriggeren 0,5m som er Wee Marine sine krav.

Sistnevnte kan leveres i flere ulike farger. Utriggerne har gangbane i breddene 60, 90 og 150 cm – sistnevnte er spesialtilpasset rullestolbrukere. Lengdene er standard 6,8,10 og 12 meter, eller etter kundens ønsker.

I det mørke vinterhalvåret er det spesielt utfordrende å legge båten til i havna. Noen små hvite lys ytterst på Wee Marine AS sine nye utriggere gjør det lettere å finne ”båsen” når sikten ikke er den beste. Lysene skinner 360 grader og er dessuten solcelledrevne, noe som gjør dem uavhengige av landstrøm.

Pontongene er rotasjonsstøpt i polyetylen og fylt med isopor, noe som gir en utmerket bæreevne og stabilitet. De har fått konisk form for å bedre oppdrift (400 kg) under innfrysning. Pontongene leveres i fargene blått eller

grå.

Utriggerne kan også leveres med Duplex offshorestandardisert overflatebehandling.  Det betyr at utriggerne er Varmgalvanisert, mattet ned og deretter pulverlakkert  til en flott finish som gir lang levetid.

 

<< Tilbake

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller ønsker å bestille produkter fra Wee Marine Systems? Send en e-post til aage@wee.no eller benytt skjemaet på våre kontaktsider.kontakt oss

Wee Marine er et selskap i

Link til Wee Gruppen