isFri Bobleanlegg

Dette multifunksjonelle bobleanlegget holder båten isfri vinteren igjennom. Den gir også beskjed om at båten synker – eller varsler deg om innbrudd.

Bobleanlegget isFRI består av en luftpumpe med en 1,1 kW elektromotor som pumper luft igjennom et rør fire meter under vannlinjen til båten. Pumpen er termostatstyrt, noe som gjør at den slår seg på automatisk når omgivelsene blir kjølige nok.

Men det smarteste ved dette systemet er at det kan fjernstyres: Med få tastetrykk på mobilen kan anlegget slås av eller på uansett hvor du befinner deg. Du kan også motta tekstmeldinger om ute og innetemperatur i båten.

Det personlige bobleanlegget kan også monteres med alarmfunksjon som er utviklet i samarbeid med norske Sikom AS: dersom det oppstår en lekkasje i skroget, registreres dette av sensorer og du får et sms-varsel på din mobiltelefon. Systemet kan også monteres opp mot en tyverialarm for en liten ekstra kostnad.

At båten er fuktig og kald vinterstid er selvsagt et vanlig problem. Mange har egne varmeapparater gående ubevoktet for å løse kuldeutfordringene, men med isFRI er problemet løst: Pumpen gir fra seg varme på rundt 0,9 kW når den er i bruk, samtidig som den suger ut den fuktige luften under dekk. Dermed har du også fjernstyrt antifukt-og varmeanlegg i båten din.

Med lavt strømforbruk er isFRI bobleanlegg ikke bare et godt alternativ for private båteiere, men også for store båtforeninger som vil unngå betydelige strømutgifter under vintersesongen.

Komplett anlegg koster fra 12 900 eksklusiv slangepakken.

<< Tilbake

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller ønsker å bestille produkter fra Wee Marine Systems? Send en e-post til aage@wee.no eller benytt skjemaet på våre kontaktsider.kontakt oss

Wee Marine er et selskap i

Link til Wee Gruppen