Nødstiger stål/kompositt og Redninsbøyer.

Wee Marines solide, sikre og brukervennlige nødstiger kommer i tre utgaver: kompositt, varmgalvanisert stål for kai og varmgalvanisert stål for flytebrygge.

Stigene kan monteres på eller ved brygger/flytebrygger og kaianlegg for å sikre lett oppstigning av havet, enten det er personer utsatt for ulykke, ilandstigning fra båt, reparasjonsarbeid eller annet. Stigene kan leveres med LED-nødlys (solcelle, ingen strøm eller batteri) for markering i nattemørke.

Stålmodellen for kai er varmgalvanisert og leveres i 4 meters lengde (2,5 meter fast stål), 0,5 m bredde og med kjetting på 1,5 meter.  Prisen er 7500 + mva pr. stykk pluss frakt (leveres med LED lys inkludert).

Wee_redningsstige

Stålmodellen for flytebrygge er varmgalvanisert med totallendge 1,75 m, bredde 0,5 m og dybde 0,3 m. Nødstigen er utstyrt med redningsbøyeholder/vannslangeholder. Prisen er kr. 4000 + mva.

ny_redningstige

 

Fiberkomposittmodellen leveres i gul farge og i lengdene 85-400 cm. Prisen er fra kr. 2500 inkl. mva. (pluss frakt).

 

stige

 

IMG_7348

Wee Marine lanserer en ny redningsstige til betongbrygger som har en gummikobling med innvendig kabel slik at stigen både tåler mer, og ikke knekkes av is. Stigen ligger innenfor fender, og skader derfor heller ikke båten.
I tillegg er stigen enklere å benytte enn tradisjonelle kjettingstiger, og den vil i motsetningen til kjettingen ikke ruste. Den settes enkelt opp og kan brukes på kai, flytebrygger eller andre lignende steder man skulle ønske. Stigen er av armert fiberkompositt og tåler mer da den ikke er så støtsensitiv, og dermed gir etter i koblingen.Bredde 60 cm fiber 3 trinn.kr 4000 ink mva_1016541515_170149379

<< Tilbake

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller ønsker å bestille produkter fra Wee Marine Systems? Send en e-post til aage@wee.no eller benytt skjemaet på våre kontaktsider.kontakt oss

Wee Marine er et selskap i

Link til Wee Gruppen