Nødstiger stål/kompositt og Redninsbøyer.

Wee Marines solide, sikre og brukervennlige nødstiger kommer i tre utgaver: kompositt, varmgalvanisert stål for kai og varmgalvanisert stål for flytebrygge.

Stigene kan monteres på eller ved brygger/flytebrygger og kaianlegg for å sikre lett oppstigning av havet, enten det er personer utsatt for ulykke, ilandstigning fra båt, reparasjonsarbeid eller annet. Stigene kan leveres med LED-nødlys (solcelle, ingen strøm eller batteri) for markering i nattemørke.

Stålmodellen for kai er varmgalvanisert og leveres i 4 meters lengde (2,5 meter fast stål), 0,5 m bredde og med kjetting på 1,5 meter.  Prisen er 7500 + mva pr. stykk pluss frakt (leveres med LED lys inkludert).

Wee_redningsstige

Stålmodellen for flytebrygge er varmgalvanisert med totallendge 1,75 m, bredde 0,5 m og dybde 0,3 m. Nødstigen er utstyrt med redningsbøyeholder/vannslangeholder. Prisen er kr. 4000 + mva.

ny_redningstige

 

Fiberkomposittmodellen leveres i gul farge og i lengdene 85-400 cm. Prisen er fra kr. 2500 inkl. mva. (pluss frakt).

 

stige

 

IMG_7348

<< Tilbake

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller ønsker å bestille produkter fra Wee Marine Systems? Send en e-post til aage@wee.no eller benytt skjemaet på våre kontaktsider.kontakt oss

Wee Marine er et selskap i

Link til Wee Gruppen