Om oss

Wee Marine AS drives av Åge Wee. Bedriften har på kort tid etablert seg som en komplett og kvalitetssikker leverandør av bryggesystemer i det norske markedet, og veksten bare fortsetter.

Wee Marine AS er et datterselskap i Wee Gruppen, et familieselskap med røtter tilbake til tidlig 1900-tallet. Wee Gruppen startet som et transportselskap men har siden utviklet seg til å bli regionens største importør av nye og brukte anleggsmaskiner, jordbruksmaskiner, kraner, campingutstyr, fremkomstmidler, båter og maritime produkter. Størstedelen av importen kommer fra kinesiske leverandører.

Wee Marine har som mål å være den rimeligste, mest kvalitetsbevisste og mest serviceytende leverandøren av bryggesystemer og relatert utstyr i markedet. Vi vil jobbe hardt for å finne de mest hensiktstjenelige, de mest bestandige og de tryggeste løsningene for alle våre kunder.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller ønsker å bestille produkter fra Wee Marine Systems? Send en e-post til aage@wee.no eller benytt skjemaet på våre kontaktsider.kontakt oss

Wee Marine er et selskap i

Link til Wee Gruppen